După mai multe speculații privind o posibilă ruptură între Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf , cei doi au decis să rupă tăcerea și au vorbit despre ce se întâmplă în căsnicia lor.

Oana Zăvoranu este o femeie asumată și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. A demonstrat-o în repetate rânduri și nici acum nu a făcut excepție.

Oana Zăvoranu a recunoscut problemele în căsnicie, că ea și soțul ei au traversat o perioadă mai grea și chiar au fost la un pas de divorț, însă se pare că pandemia i-a ajutat să treacă peste impas.

‘Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit’, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

Alex Ashraf a vorbit și el despre momentele grele din relație. A menționat că începuseră să se îndepărteze din cauza programului încărcat, însă pandemia i-a ajutat să se regăsească. Au petrecut mult timp împreună și au reușit să-și salveze căsnicia.

Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună’, a spus Alex Ashraf.

Reamintim că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2016. Anterior, Oana Zăvoranu a mai fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat în 2011.