Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost o lungă perioadă ținta atacurilor. De mai multe ori în spațiul public căsnicia lor a fost pusă la îndoială. Cu toate acestea, cei doi au trecut peste toate lucrurile negative.Acum, odată cu ziua ei de naștere, Anamaria a făcut anunțul.

Vedeta îi este recunoscătoare lui Reghe

Anamaria Prodan a mai adăugat astăzi un an în buchetul vieții. Sexi impresara a vrut să petreacă evenimentul important alături de cel cu care a pornit la drumul vieții. Ea a postat inclusiv în mediul online un mesaj în care îi transmite soțului ei exact ceea ce simte. Ana a publicat alături și o imagine în care apare alături de faimosul antrenor, Reghe.

Anamaria Prodan, gest neașteptat pentru soțul ei. Cum a reușit să îl surprindă pe Reghe

 

 

„Te iubesc pentru că exiști și pentru câ îmi faci viața un vis frumos.”, a scris vedeta pe contul ei de socializare.

Ana Maria Prodan și antrenorul Reghecampf s-au căsătorit în 2008. Cei doi ai locuit o perioadă în România însă viața profesională i-a despărțit pentru o vreme. Odată cu obținerea unui contract în Dubai, Reghe a fost nevoit să se relocheze.

Chiar dacă Ana l-a însoțit, cei doi având acolo o locuință obligațiile jobului o aduc pe Prodanca destul de des în țară. Asta înseamnă că cei doi soți stau destul de mult timp departe unul de celălalt, dar acest fapt pare să nu le fi afectat deloc mariajul.

Acuzată că are o relație extraconjugală

Un filmuleț în care Anamaria Prodan îl punea la respect cu o palmă pe Dan Alexa a creat un amalgam de speculații în urmă cu un an.

Multe persoane susțineau atunci că între cei doi ar exista de fapt mai mult decât o relație profesională. Ana a negat vehement aceste acuzații invocând temperamentul ei vulcanic ca fiind responsabil pentru ieșirea nervoasă.

Nici acest moment traversat de vedetă nu i-a afectat în vreun fel căsnicia cu soțul ei. Anamaria a precizat atunci că Reghe are deplină încredere în ea, iar astfel mariajul lor nu are șanse să se destrame.

S-a vindecat de COVID

Soția lui Reghe a făcut parte din sfera vedetelor care au fost recent infectate cu noul coronavirus. Ana a avut ghinionul să facă o formă grea  a bolii, însă cu tratament de specialitate blondina a reușit să depășească boala.

Impresara și-a reluat de curând activitatea. În cea mai mare parte a timpului Anamaria Prodan călătorește între Dubai, România și America. Vedeta ajunge și peste ocean pentru că acolo locuiește una dintre fiicele ei de care este extrem de mândră.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor