in

Anunț pentru fanii festivalului Neversea. Primarul Constanței vine cu propuneri

Primarul municipiului Constanța a făcut un anunț important pentru fanii festivalului Neversea.

S-a anunțat! Când va avea loc unul din cele mai mari festivaluri din România

Printre multe restricții și reguli de protecție suplimentare, pandemia de coronavirus a presupus și anularea unor festivaluri de muzică care anual strângeau sute de mii de spectatori.

Marile festivaluri din România, precum Untold, Neversea sau Electric Castel au fost amânate în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Tinerii au fost nevoiți să accepte că anul acesta nu-și vor mai vedea artiștii preferați pe marile scene.

Chiar dacă festivalurile au fost anulate, majoritatea nu și-au pierdut biletul pe care îl achiziționaseră, ci au primit dreptul de a participa la o viitoare ediție a festivalului lor preferat.

Asta s-a întâmplat și în cazul festivalului de muzică electronică Neversea. Fanii care și-au achiziționat bilet la ediția din anul 2020 pot participa cu același tichet la ediția viitoare a festivalului Neversea.

Pregătirile sunt în toi, au anunțat organizatorii. Deja se fac primele planuri pentru ediția din anul 2021 a festivalului Neversea.

Primarul Constanței propune ca festivalul să aibă loc în luna septembrie

Festivalul Neversea are loc în fiecare an în luna iulie pe plaja Modern din orașul Costanța. Pentru ediția de anul acesta, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, propune ca festivalul să fie organizat în luna septembrie. Propunerea edilului vine în contextul pandemiei de coronavirus.

Propunerea ca festivalul de muzică electronică să fie organizat în luna septembrie vine în contextul în care luna iulie se află în plin sezon festival. Prin amânarea festivalului, sezonul estival va fi prelungit, lucru benefic pentru sectorul turistic.

Întrebat în cadrul unei conferințe online de presă la care a participat vineri, dacă festivalul va avea loc anul acesta, primarul municipiului Constanța a răspuns spunând că da.

Tot în cadrul conferinței de presă, primarul municipiului Constanța a precizat că le-a propus organizatorilor Neversea să schimbe data festivalului care în mod tradițional avea loc în luna iulie, pentru luna septembrie.

Propunerea este însă greu realizabilă având în vedere că artiștii care sunt invitați la festivalul Neversea au programul prestabilit pentru următorii doi ani.

„Am discutat cu ei să nu mai fie organizat în mijlocul sezonului estival pentru că intenţia noastră este să mărim cât mai mult perioada turistică în Constanţa. Eu cred că luna septembrie ar fi una potrivită. Este foarte adevărat şi au dreptate domniile lor când spun că ei aduc artişti de mare valoare care au planificări cu doi ani în avans”, a spus primarul Constanţei, conform news.ro.