Aseară, Cătălin Rizea a părăsit emisiunea Chefi la Cuțite, deși era doar la un pas de marea finală. Acesta făcea parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar bucătarul nu a reușit, în aceast sezon, să intre în ultima probă. Chef-ului i-au fost eliminați toți concurenții.

Soțul Addei s-a declarat mulțumit pentru prestația sa din cadrul competiției, deși credea că nu ar avea șanse să ajungă atât de departe. Bucătăria a fost doar o pasiune pentru el, gătind în timpul liber, însă a concurat în emisiune cu bucătari iscusiți.

Rizea s-a reprofilat, a lăsat gătitul pentru pescuit

După părăsirea competiției, se pare că fostul concurent a legat o relație de prietenie cu mentorul său, iar pasiunea pentru pescuit a lui Scărlătescu a fost împărtășită și de Cătălin Rizea. Deși este doar un amator, acesta învață meserie de la cel care l-a coordonat pe parcursul emisiunii Chefi la Cuțite.

Soțul Addei este prieten și cu un alt îndrumător al unei echipe adverse. Sorin Bontea i-a fost și coleg de competiție lui Cătălin, care a participat împreună cu soția sa la emisiunea Asia Express.

Bontea și Fodor au format împreună o echipă imbatabilă, reușind chiar să câștige ultimul sezon al competiției prezentată de Gina Pistol. Rizea nu a fost tocmai străin echipei de la Antena 1, mai ales că au fost împreună în show-ul din Asia.

Ultima farfurie din concurs nu i-a adus noroc

În urmă cu două ore, Cătălin Rizea a distribuit pe contul lui de Instagram, o fotografie în care a arătat care a fost ultima lui farfurie din cadrul competiției. Soțul Addei a ținut să menționeze acest aspect chiar în descrierea postării. Totuși, publicul l-a felicitat pentru tot parcursul lui în show-ul culinar.

„Mă bucur enorm de mult pentru realizarea ta de la chefi la cuțite. Baftă în continuare în ceea ce o să faci.”, i-a transmis o fană.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor