Moment sfâșietor la lansarea cărților scrise de Anamaria Prodan.

Bebeto, fiul cel mic al impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Iată cum a reacționat impresara.

În plin scandal de divorţ de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a venit însoţită la lansarea cărților sale, eveniment găzduit în Băneasa Mall, de fiul impresarei. În vârstă de 12 ani, Bebeto, așa cum îi spune mama sa și toți cei apropiați, este vizibil marcat de divorţul părinților săi.

Laurenţiu Reghecampf Junior a stat doar lângă mama sa la evenimentul de lansare a celor trei cărţi ale impresarei, două autobiografice, intitulate „Da, sunt cea mai bună!” , şi una dedicată mamei sale, marea artistă Ionela Prodan, care s-a stins în urmă cu doar trei ani.

Sfâșietor a fost momentul în care Anamaria Prodan a început să le vorbească celor prezenți despre Laurenţiu Reghecampf, căruia i-a dedicat și un capitol. Nu a trecut mult, iar Bebeto a izbucnit în lacrimi.

Imediat, Anamaria Prodan a încercat să-și liniștească băiețelul.

„Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”, este prima reacție avută de Anamaria Prodan, în faţa celor prezenţi, care au rămas fără cuvinte în fața lacrimilor lui Bebeto.

Anamaria Prodan a recunoscut că ea a reușit să treacă peste momentul şocant când a aflat că soţul său a depus actele de divorţ chiar cu ajutorul mamei sale, care i-a apărut în vis.

„Am învăţat să iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Mama mi-a apărut în vis şi mi-a zis să ridic capul sus şi să merg mai departe, să trec odată peste asta. Lui Laurenţiu îi urăm mult noroc în noua lui viaţă”, a declarat Anamaria Prodan, la prima ieşire în public, după ce soţul său a anunţat divorțul.

Anamaria Prodan a mai mărturisit că Laurenţiu Reghecampf abia şi-a mai văzut băiatul în ultimele 8 luni.

„Băiatul meu s-a transformat din minunăţia aia de copil, care râdea tot timpul, într-un copil trist, care stă în camera lui şi plânge. Nu vrea să vadă pe nimeni! (…) În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a mai mărturisit impresara Anamaria Prodan.