in

Ce își dorește Mihai Trăistariu de la anul 2021! Cântărețul, moment de sinceritate pe Internet: “Să am o vară plină de…”

Mihai Trăistariu are o listă de dorințe pentru anul viitor.

Ce își dorește Mihai Trăistariu de la anul 2021! Cântărețul, moment de sinceritate pe Internet: “Să am o vară plină de...”

Anul 2020 a fost unul care le-a pus capac multor vedete de la noi. Unii au avut de suferit din cauza lipsei de evenimente la care să participe. Nemaiavând concerte, aceștia au pierdut sume uriașe de bani, iar acest lucru i-a afectat. Afacerile multora dintre ei au avut de suferit, iar acesta este și cazul lui Mihai Trăistariu.

În pandemi, artistul a învățat să se descurce doar cu ceea ce are. Ei bine, acesta deține mai multe hoteluri în Constanța. Având în vedere situația de anul acesta, el aproape că a dat faliment, nu a mai avut cu ce să își plătească ratele și a fost nevoit să ia măsuri drastice. Ei bine, Trăistariu a decis să își vândă una dintre case, iar cu banii obținuți și-a acoperit costurile. Risca astfel să piardă foarte mult și nu voia acest lucru.

Mihai Trăistariu își dorește toate aceste lucruri

Așadar, anul care aproape s-a sfârșit a fost unul foarte, foarte dificil din multe puncte de vedere. El, la fel ca multe alte vedete de la noi, speră că 2021 va fi un an mai bun din toate punctele de vedere. S-a săturat să nu se mai simtă liber, să nu se mai poată bucura de un concert, să nu poată merge la cinema și să nu fie lăsat să muncească, deși își dorește acest lucru.

El și-a făcut o listă de dorințe pentru anul care vine și a postat-o pe social media. Acesta îi cere lui Moș Crăciun tot felul de lucruri care speră să se întâmple cât de curând. Nu este vorba desre lucruri materiale!

Ce își dorește Mihai Trăistariu de la anul 2021! Cântărețul, moment de sinceritate pe Internet: “Să am o vară plină de...”

„Moșule … iată ce-mi doresc eu de la tine pentru anul care vine :

– să merg la cinema ( deschideți cinematografele ! ). De multe ori erau 2 oameni în sală ;
– să-mi pot plăti ratele la bancă ;
– să mă lase GUVERNU’ să muncesc ;
– vaccinul să stingă complet pandemia ;
– să pot lua lumină de Paște ;
– să cânt de Crăciun și Revelion ;
– să am o vară plină de concerte ( în vara lui 2019 am bătut orice record – peste 150 de spectacole în 3 luni – resorturi, terase, teatre de vară, hoteluri de pe litoral – aveam și câte 6 pe seară )
– academia mea de arte din Constanța să meargă la cote maxime ;
– apartamentele mele din Mamaia Nord să-și primească turiștii la fel cum au făcut-o vara asta ;
– să dispară din peisajul politic mafioții ;
– să crească numărul politicienilor care luptă pentru popor … și nu pentru interesele personale ;
– să fiu un om liber ; și fericit ; și sănătos ; și iubit.
#libertate
❤❤❤”, a scris el.