Cine este, de fapt, Corina Caciuc?

Conform informațiilor, aceasta ar fi gravidă cu Laurențiu Reghecampf, cel care a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, faptul că recent a depus actele de divorț. Cu ce se ocupă şi din ce face bani iubita lui Laurenţiu Reghecampf?

Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este o tânără originară din Deva. Cei doi nu s-ar fi cunoscut în România. În urmă cu o zi, actualul antrenor al Universității Craiova declara pentru CANCAN.RO faptul că a depus actele de divorț, semn că între el și soția sa nu ar mai putea fi cale de împăcare.
Corina și Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit, pentru prima oară, în Dubai, locul despre care se scrie că s-ar fi îndrăgostit. Apoi, cei doi au fost surprinși în Grecia, alături de mai mulți prieteni, la masă. Atunci, cei doi s-ar fi purtat precum două persoane care se află într-un cuplu. La vremea aceea a fost speculat un posibil divorț între Laurențiu și soția sa, Anamaria Prodan.

Antrenorul și presupusa iubită ar locui împreună în apartamentul din Craiova și, potrivit informațiilor, cei doi ar urma să devină părinți.

Despre Corina, însă, se cunoaște faptul că deține un salon de înfrumusețare, acesta fiind modul prin care tânăra reușește să strângă bani.