in

Cum i-a afectat pandemia de coronavirus viața Nadiei Comănecu: A fost un an extrem de dificil

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a povestit despre cum îi afectează viața pandemia de coronavirus.

Cum i-a afectat pandemia de coronavirus viața Nadiei Comănecu: A fost un an extrem de dificil

Nadia Comăneci este stabilită în Statele Unite ale Americii, Oklahoma. Ea era prezentă la multe gale de renume ale sportului mondial și, de regulă, fosta sportivă călătorea peste tot în lume. Așa cum pandemia de coronavirus ne-a afectat pe toți, nici Nadia Comăneci nu a scăpat neatinsă de efectele pandemiei. Ea a ales să nu mai plece din Oklahoma și să se protejeze.

Nadia Comăneci: N-am mai ieșit din bârlog din martie

„N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum”, a declarat Nadia Comăneci pentru digisport.ro.

Cât despre vaccinare, Nadia Comăneci a spus că atunci când o să îi vină rândul, se va vaccina cu siguranță.

Cum i-a afectat pandemia de coronavirus viața Nadiei Comănecu: A fost un an extrem de dificil

Fosta sportivă a transmis un mesaj important românilor de sărbători și a declarat că rezultatele gimnastelor de la Campionatul European din Turcia aduc o bucurie în această perioadă grea încercată.

„Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a transmis Nadia Comăneci, potrivit sursei citate.

Schimbări majore în viața noastră

Pandemia de coronavirus ne-a dat viața peste cap. Pentru prima dată după mulți ani de zile oamenii nu au putut petrece sărbătorile alături de familie. Există, totuși, o speranță și aceea vine din partea vaccinului anti-Covid.

De la începutul pandemiei de coronavirus, în toată lumea au fost înregistrate 80,207,155 de cazuri de infectare. De asemenea, au fost raportate 1,757,640 de decese.