Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de televiziune s-a îmbolnăvit de COVID-19, motiv pentru care și-a suspendat activitatea.

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii de pamflet politic Starea Nației, difuzată pe Prima Tv, s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de producătorii emisiunii pe pagina de Facebook oficială a emisiunii realizate de Dragoș Pătraru.

Chiar și așa, emisiunea va continua să se difuzeze pe postul de televiziune pe perioada în care Dragoș Pătraru se va afla sub tratament. În locul cunoscutului realizator, va fi cooptat un alt realizator, Este vorba despre Ştefania Cîrcu, care este deja cunoscută spectatorilor fideli ai emisiunii. Ea este cea care i-a ţinut locul lui Dragoș Pătraru în luna august, când au fost difuzate edițiile de vacanță.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate şi, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Naţiei în această perioadă. De la aceeaşi oră: 22:30”, au anunţat producătorii Starea Naţiei pe contul de Facebook al emisiunii.

În ton cu stilul pamfletar al emisiunii, aceștia au continuat postarea cu un anunț dedicat conspiraționiștilor care nu cred în existența bolii.

„Neoficial: Valul 4 este o conspiraţie a iluminaţilor. În august, ei erau în concediu, aşa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea şi ei la treabă pe Ştefania. Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!”, se mai arată în anunțul postat pe Facebook.

În comentariile la postarea de pe contul de Facebook al emisiunii, Dragoș Pătraru a primit numeroase urări de sănătate din partea celor care îi apreciază emisiunea. El a răspuns, spunând că starea sa de sănătate nu este tocmai bună din cauza COVID, dar că situația ar fi fost mult mai dificilă dacă nu s-ar fi vaccinat.

„Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respiră fără ajutor. Oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parcă era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei Covid, ci te ajută să nu mori dacă îl iei sau rămânem aceiași ignoranți needucați ai Europei? PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boală asta fără vaccin. Să vă fie bine!”, a comentat Dragoș Pătraru pe Facebook.