Este doliu printre preoţii şi credincioşii din România, dar şi din Italia.

Un preot român a murit pe patul de spital, după o teribilă agonie provocată de COVID-19. Tragedia mai lovise recent în familia acestuia!

Tragedia a lovit din nou în familia unui preot român din Italia! După ce acesta îşi înmormântase mama, în urmă cu puţin peste o lună, acum preotul a murit şi el, răpus de o formă gravă de COVID-19.

Un preot român, custode al Sfintei Mănăstiri din Assisi, a murit la doar 54 de ani

Ion Ciuraru, în vârstă de 54 de ani, era preot catolic şi custode al Sfintei Mănăstiri din Assisi, Umbria. El se afla internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Assisi, după ce a contractat o formă severă de COVID-19.

Preotul român era internat acolo de mai multe săptămâni. El s-ar fi infectat cu noul coronavirus atunci când a venit în România, pentru a-şi înmormânta mama, în urmă cu aproximativ 40 de zile, relatează Antena 3.

Preotul Ion Ciuraru va fi condus pe ultimul drum joi, 14 septembrie, la ora locală 14:30. Slujba de Liturghie va avea loc în Bazilica Inferioară „Sfântul Francisc” din Assisi, conform dorinței părintelui.

După această slujbă, trupul său neînsufleţit va fi înhumat în cimitirul din localitatea Assisi.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor