Există multe modalități de a crea un design interior inteligent, menținând în același timp locuința cât mai confortabilă. Astfel se poate spori și eficiența energetică a casei.

Viitorul încălzirii centrale se schimbă. În Irlanda, noi regulamente au propulsat construcția sau renovarea caselor pentru a instala o sursă de căldură regenerabilă, în general pompe de căldură. Cu taxele pe carbon tot mai mari de la an la an pentru combustibilii fosili, concurența s-ar putea să se încheie în curând.

Nimic nu depășește potențialul de 300%, plus eficiența energetică, al pompelor de căldură.

Tehnologia centralelor cu ulei vegetal hidrotratat (HVO) și adaptările lor sunt promovate de producătorii de centrale.

Sistemul de încălzire prin pardoseală, subțire, este controlat de o telecomandă sau de un comutator de perete, atașat la un strat de plasă din fibră de sticlă.

Caloriferele electrice au o reputație foarte proastă, fiind ineficiente din punct de vedere energetic. O casă izolată corespunzător poate avea calorifere modulare din aluminiu sau ceramică de 650w-2000w cu termostate și temporizatoare programabile. Montarea pe perete contribuie la performanța lor constantă.

Aerisirea spațiilor de locuit ar trebui, de asemenea, evaluată pentru a ne asigura că orice astfel nu se compromite calitatea vitală a aerului.

 

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor