in

Iancu Sterp, mesaj emoționat pentru fratele lui după ce a anunțat că participă la Survivor: “Chiar dacă e în echipa adversă…”

Uite ce mesaj a primit Culiță Sterp din partea fratelui său!

Iancu Sterp, mesaj emoționat pentru fratele lui după ce a anunțat că participă la Survivor: “Chiar dacă e în echipa adversă...”

În sfârșit, s-a aflat! Culiță Sterp este unul dintre participanții de anul viitor, de la Survivor România. Artistul a făcut un anunț în urmă cu ceva timp, că va fi plecat pentru aproape jumătate de an din țară. La momentul respectiv, el nu a dat prea mult detalii despre plecarea lui. Ei bine, ieri acesta le-a dezvăluit marele secret tuturor.

Cântărețul este în culmea fericirii, deși va duce lipsa multor lucruri. Este foarte emoționant și nerăbdător să aibă parte de aventura vieții lui. Are mare încredere în el și în forțele proprii și crede că se va descurca de minune. El va face parte din echipa Faimoșilor și nu din cea a Războinicilor, în care a fost fratele lui.

Iancu Sterp se bucură pentru fratele lui

Iancu Sterp a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului trecut. El a sperat până în ultima clipă că se va întoarce acasă cu mare premiu, dar nu a fost deloc așa. Speră că fratele lui să reușească și își pune toate bazele în el.

În plus, el i-a transmis lui Culiță Sterp un mesaj foarte emoționant, de susținere. Acesta se bucură enorm pentru el și îl susține la orice pas, așa cum știe el mai bine. În plus, toate conturile artistului vor fi pe mâna lui în tot acest timp. El și-a anunțat fanii că toate mesajele pe care le va primi în cele șase luni, vor fi primite de fratele lui mai mic. În Republica Dominicană, ei nu au voie cu telefoane sau cu orice alt mijloc de comunicare cu cei de acasă.

Iancu Sterp, mesaj emoționat pentru fratele lui după ce a anunțat că participă la Survivor: “Chiar dacă e în echipa adversă...”

„Chiar dacă e în echipa adversă (la faimoși), știu că are o inimă de războinic. Nu am adus eu titul Survivor acasă, așa că trebuie să îl aduci tu!”, i-a transmis Iancu Sterp fratelui său, la InstaStory.