Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol.

De când a devenit mămică, Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta a luat o pauză de la filmări, preferând să trăiască fiecare moment alături de fiica sa. Recent, iubita lui Smiley a postat o imagine de colecție cu micuța Josephine.

Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol. Prezentatoarea tv a născut pe 9 martie, dar cu toate astea a preferat să nu-i arate niciodată chipul fiicei sale, Josephine. Gina și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor după ce au devenit părinți, iar vedeta tv nu ratează niciun moment prețios alături de fiica sa. Recent, blondina a postat pe Instagram o fotografie emoționantă cu micuța Josephine.

Internauții au rămas surprinși atunci când au văzut cât de repede a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. De această dată, blondina a fotografiat-o pe fiica sa de la spate. ”Ma minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă, iar comoditatea hainelor, pe care trebuie să le schimbăm de mai multe ori pe zi, devine prioritară”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei cu fetița.