in

Începe războiul în PNL! Liberalii se răscoală: Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți!

Liderii din PNL încep să se sature de situația de la București. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a postat un mesaj dur pe Facebook.

Începe războiul în PNL! Liberalii se răscoală: Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți!

Alin Tișe este de părere că anumite persoane din partid au confiscat PNL-ul pe „persoană fizică”. Tișe a lansat un atac extrem de dur la vârful PNL și spune că unele persoane fără performanță politică trebuie excluse din partid.

„Asistăm la Ciolaniada grețoasă în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid.Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică”, a scris el pe Facebook.

Alin Tișe spune că a constatat că anumiți liberali, aroganți, se joacă „de-a v-ați ascunselea” cu formațiunea și din aceste motive alegerile parlamentare au fost pierdute de PNL.

Începe războiul în PNL! Liberalii se răscoală: Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți!

După ce au pierdut alegerile parlamentare, liberalii de la București au spus că oamenii nu i-au mai votat din cauza măsurilor sanitare care au fost luate în contextul pandemiei de coronavirus. Alin Tișe spune că asta este o scuză penibilă a „neperformanților” din PNL.

Lider PNL, atac dur la conducerea partidului: Plecați acasă

El nu a făcut nicio numire fiindcă spune că nu are nevoie de imagine, însă spune stop celor lipsiți de valoare politică și administrativă.

„Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă , trag un semnal de alarmă: atenție ca rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă! Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL”, a spus Alin Tișe.

Liberalii dau dreptate PSD-ului?

Este ciudat că un liberal folosește cuvântul „ciolaniadă”, care face referire la situația din noua coaliție PNL-USR PLUS-UDMR. Social-democrații au fost cei care au spus că în timp ce pandemia de coronavirus face ravagii în țară, partidele care formează noua coaliție se bat pe „ciolan”. PSD face referire la împărțirea funcțiilor în noul Parlament și viitor Guvern, la care cu chiu cu vai s-a ajuns la o concluzie.

Se pare că liberalii din alte orașe s-au săturat de negocierile de la București, și cel mai sigur, persoana la care face referire Alin Tișe este Ludovic Orban, liderul partidului.