Denisa Răducu a murit din cauza unei boli nemiloase, cancer de ficat. Înainte de a înceta din viață, cântăreața de manele începuse lucrările la o vilă, căreia apucase doar să îi ridice pereții exteriori. Acum, după trei ani de zile, tatăl artistei a dezvăluit că lucrările sunt gata. De asemenea, a dezvăluit și cine va urma să se mute în casa Denisei Răducu.

Denisa Răducu, înainte de a fi răpusă de cancerul de ficat, dorea să își ridice casa visurilor ei în comuna Ştefăneşti, jud. Vâlcea. Din nefericire, aceasta a apucat doar să ridice pereții exteriori.

După moartea artistei de acum aproape patru ani, apartamentul, dar și casa, i-au rămas moștenire surorii acesteia, Adelina. Emilian Răducu, tatăl răposatei cântărețe de manele, a declarat că lucrările la casă sunt gata și că totul arată exact așa cum și-a dorit Denisa Răducu.

De asemenea, acesta a afirmat că sora Denisei a investit în casă și că aceasta urmează să se mute în respectiva locuință, la vară, împreună cu familia ei.

„Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este  gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct. Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate. Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo. Să sperăm că, la vară, fiica mea și familia ei se vor bucura de ea’, a declarat tatăl Denisei Răducu pentru playtech.ro.

Adelina, sora Denisei Răducu, povestea anul trecut despre investițiile pe care le-a făcut în casă. Aceasta mărturisea că a cheltuit cel puțin 30.000 de euro, dar că banii nu contează, menționând că totul este în memoria Denisei Răducu. Familia răposatei cântărețe de manele își doresc să păstreze vie amintirea acesteia.

„Până acum, am investit cel puțin 30.000 de euro, dar, până la final, cred că vom mai investi alți 30.000 de euro. Nu contează banii, facem cu drag și în memoria Denisei. În casă vom locui atunci când vom veni din Spania, în vizită, în vacanțe, poate o păstrăm și pentru copii, atunci când vor crește și ei. În fine, important este că vom avea grijă mereu de memoria celei care a fost Denisa Răducu, o cântăreață atât de iubită’, a spus ea, la Kanal D.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor