Se stie ca familia Sterp este una din cele mai inimoase si mai saritoare si niciodata nu a fost indiferenta la necazurile altor oameni.

Au avut sau nu de-a lungul timpului, familia Sterp a dat mereu dovada de omenie și daca cineva le-a cerut ajutorul, toți membrii familiei au sărit punând mana de la mana să ajute.

Așa se întâmplă de fiecare data când cineva se afla la ananghie și chiar și fară că acea persoana să ceara, toți cei care fac parte din familie ajuta cu ce pot.

Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, a murit. Fraţii Iancu şi Culiţă Sterp sunt în doliu: „Din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”

Familia Sterp in doliu! „Ion Smecheru” a murit

Așa este și cazul copilului adoptat de către toți membrii familiei Sterp, celebrul puști Beni care îi ajuta la treburile casnice, însă mai este un adevărat personaj pe care Iancu și Culita l-au ajutat să își ridice propria locuință. Este vorba de Ion Smecheru, un bărbat haios care și apărea în vlog-urile celor doi frate. Recent, bărbatul s-a prăpădit, iar cauza este una des întâlnită la sate și anume dependenta de alcool.

Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.