Irina Deaconescu este considerată una dintre cele mai mari vloggerițe din țara noastră. Drept dovadă ea a și fost nominalizată în urmă cu un an la E People’s Choice Award în America, alături de Adelina Pestrițu și Maria Zvîncă. De când a devenit mamă viața ei s-a schimbat complet. În urmă cu scurt timp ea și iubitul ei, fotbalistul Cristi Manea și-au botezat fetița.

Toti invitații au fost testați înainte

Celebra vloggeriță nu s-a ferit să le povestească fanilor cei despre modul în care a schimbat-o viața de mamă. Irina susține că este extrem de sceptică atunci când vine vorba de persoanele din jur care intră în contact cu fetița ei de doar 3 luni, Victoria.

Vedeta online-ului nu a acceptat până în prezent deloc vizite la domiciliu de teama coronavirusului. Și în ceea ce privește botezul ea avut câteva idei clare de la care nu s-a abătut. Irina a cerut ca toți invitații ei la eveniment să fie testați tocmai în ideea de a nu-și expune bebelușul vreunui risc.

Irina Deaconescu și-a botezat fetița în mare secret! Ce condiție le-a pus vloggerița celor care au luat parte la eveniment

De asemenea, petrecerea de după slujba de botez a fost una destul de intimă la ea participând doar câțiva membri ai familiei și o parte dintre prietenii apropiați ai șatenei și ai iubitului ei.

De asemenea în mod surprinzător, inlfuencerița a ales o zi din timpul săptămânii pentru a oficia evenimentul nicidecum week-endul cum se obișnuiește în ceea ce privește petrecerile de acest gen. Vedeta și-a dorit astfel să evite aglomerația și contactul cu alte persoane străine mai ales la restaurant.

Irina Deaconescu și-a botezat fetița în mare secret! Ce condiție le-a pus vloggerița celor care au luat parte la eveniment

Chiar dacă botezul a fost unul intim, vloggerița a mărturisit că a fost un eveniment reușit. Ea le-a povestit fanilor ei de pe Instagram că a avut ajutorul unuia dintre cei mai buni organizatori de evenimente din Cluj.

Ca la orice moment important, acesta nu a fost lipsit de incidente. Irina a precizat că a uitat trusoul micuței ei acasă. Deși a fost năpădită de emoții în final totul s-a rezolvat cu bine.

De la eveniment nu au lipsit alți vloggeri cunoscuți, prieteni ai iubitei lui Cristi Manea. Maria Zvîncă, Nadhu sau Alexandru Simedru i-au fost alături acesteia în ziua evenimentului important.

Irina Deaconescu și Cristian Manea au o relație de peste doi ani. Cei doi s-au logodit în vara anului trecut după ce au aflat că urmează să devină părinți. Celebrul cuplu locuiește acum la Cluj având în vedere faptul că fotbalistul a semnat un contract cu CFR Cluj.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor