in

Irina Fodor, un dezastru în bucătărie. Cum a vrut vedeta să îl surprindă pe Răzvan: “Am încercat”

Uite ce surpriză a vrut să îi facă Irina Fodor soțului său!

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri din România. Cei doi au demonstrat că iubirea lor este mai presus de orice. Toate greutățile prin care au trecut nu au reușit deloc să îi doboare, ba chiar i-au întărit. Nici măcar diferența de vârstă dintre ei nu a reușit să stea în calea dragostei lor.

Irina Fodor: “Am încercat”

Cei doi se afișează mereu împreună pe rețelele sociale, sunt extrem de sinceri când vine vorba despre relația lor și fac echipă bună chiar și în bucătărie. Ei bine, de data aceasta, vedeta a încercat să gătească singură și să îi facă o surpriză partenerului său de viață. Nu i-a ieșit fix ce își dorea, dar a găsit o portiță de scăpare.

Masa de Crăciun este foarte importantă pentru toată lumea. În această perioadă a anului, româncele gătesc tot felul de bucate, pentru ca ziua de 25 decembrie să fie una bogată. Același lucru a încercat să îl facă și Irina Fodor. Femeia a decis ca data aceasta să facă singură cozonacul, fără ajutorul nici măcar a soțului ei.

Din păcate, după ce a petrecut ore în șir în bucătărie, rezultatul final nu a fost tocmai cel la care se aștepta. După toate acestea, ea a decis să posteze și câteva imagini pe Instagram; pentru a le arăta fanilor că nu se descurcă deloc bine la acest capitol. A mai menționat că soacra ei a salvat-o și de această dată. Femeia s-a ocupart de sarmale și se pare că i-au ieșit de minune;  cel puțin așa a dat de înțeles partenera de viață a lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor, un dezastru în bucătărie. Cum a vrut vedeta să îl surprindă pe Răzvan: “Am încercat”

„Am încercat anul ăsta să fac cozonac…bine că i-au ieșit mamei soacre sarmalele, că nu știu cum o scoteam la capăt cu masa de Crăciun”, a menționat Irina Fodor, pe Instagram.