in

Lovitură totală pentru Liviu Dragnea! Fostul lider al PSD vrea să facă greva foamei în închisoare: Ce a pățit

Fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, trece prin clipe cumplite de când a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. După ce i s-a interzis dreptul la muncă, acum fostul președinte al Camerei Deputaților a mai primit o lovitură.

Lovitură totală pentru Liviu Dragnea! Fostul lider al PSD vrea să facă greva foamei în închisoare: Ce a pățit

Fostul lider al PSD s-a infectat cu Covid-19. El a fost internat la Penitenciarul Jilava, iar după cele 14 zile în care trebuia să stea în spital, el urma să fie mutat înapoi la Penitenciarul Rahova. Problema este că oamenii legii i-ar fi spus că vor să îl mute la Penitenciarul din Ploiești sau Timișoara.

Probleme mari pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea s-a plâns la avocata sa, Flavia Teodosiu, care a făcut declarații extrem de dure. Ea amenință că în cazul în care fostul lider social-democrat nu se întoarce înapoi la Rahova, va depune plângere penală pe numele celor de la conducerea penitenciarelor.

Totodată, avocata a amintit și de perioada din vară, atunci când lui Liviu Dragnea i-a fost interzis dreptul la muncă, fiindcă a dat un interviu din închisoare pentru Realitatea Plus, deși nu avea voie.

”A fost izolat din 29 iunie, când i s-a interzis să muncească. Până pe 2 noiembrie, când m-am plâns ANP că nu pune în aplicare o decizie judecătorească din 15 septembrie, el a stat în cameră.  Am atacat la instanța de contencios administrativ un text care este prevăzut că este interzis să scoți la muncă un om care este sancționat”, a declarat Teodosiu.

Lovitură totală pentru Liviu Dragnea! Fostul lider al PSD vrea să facă greva foamei în închisoare: Ce a pățit

Avocata fostului lider al PSD a mai transmis că va depune plângeri penale împotriva tuturor celor care încalcă legea.

Dragnea spune că va face greva foamei

Liviu Dragnea i-a povestit și iubitei sale prin ce clipe grele trece. Irina Tănase a transmis un mesaj din partea fostului lider al PSD. Astfel, Dragnea spune că s-a săturat ca ANP să își bată joc de viața lui și de sănătatea lui și, dacă va fi mutat în altă parte în afară de Penitenciarul Rahova, el va refuza să mai mănânce.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în Dosarul DGASPC Teleorman.