in

Marcel Ciolacu, mesaj dur despre noua coaliție: Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni

„Țara arde și baba se piaptănă”, pe principiul acesta trăiesc politicienii din ziua de azi. În timp ce în România pandemia omoară oameni și nu lasă spitalele să respire, politicienii noștri se ceartă pe Facebook.

Marcel Ciolacu, declarații șocante: Vom face parte din cea mai dură Opoziție. Urmează un dezastru pentru România

După ce Ludovic Orban a anunțat în această seară deciziile care s-au luat după negocierile purtate cu USR-PLUS și UDMR, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a scris din nou un mesaj dur pe Facebook. El spune că „șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni”.

„Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică. Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Orban a anunțat vineri seară că Florin Cîțu, actualul ministru interimar al Finanțelor, va fi viitorul premier al țării. Conform fostului liberal, guvernul va fi alcătuit din doi vicepremieri și 18 ministere, dintre care cele mai multe sunt ocupate de PNL.

Despre propunerea liberalilor de premier, liderul PSD spune că Florin Cîțu este „ținut în lesă de Ludovic Orban”. Cât despre cei doi vicepremieri, Ciolacu este de părere că aceștia nu vor coordona nimic, ci doar „aveau nevoie de niște birouri”.

Marcel Ciolacu, mesaj dur: Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD nu va vota niciodată acest Guvern propus de coaliția de dreapta.

„Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!”, întreabă el retoric.

Ce urmează pentru România

Nu contează atât de mult dacă social-democrații vor vota Guvernul propus de coaliție. Chiar dacă au câștigat alegerile parlamentare, PSD-ul nu are majoritate în Parlament. Dacă președintele Klaus Iohannis va numi premierul propus de PNL, atunci cu siguranță în următoarea perioadă vom avea un guvern compus din PNL, USR-PLUS și UDMR.

În timp ce politicienii se luptă pe funcții, iar social-democrații critică pe Facebook, în România se înregistrează mii de cazuri de Covid-19 pe zi și peste 100 de decese. În continuare numărul pacienților internați la Terapie Intensivă este foarte mare.