Deși după ce alegerile s-au încheiat, foarte mulți au început să spună că Melania este gata să divorțeze de Trump, deocamdătă ea nu are asemenea planurI. Ea nu are planuri imediate de a divorța de soțul ei, Donald. După ce acesta a pierdut alegerile prezidențiale din SUA.

FLOTUS nu îl va părăsi POTUS

Se spune că doamna Trump nu a dat semne că ar vrea să renunțe la președintele Trump. Iar doi dintre prietenii apropiați ai cuplului sunt convinși că ea va rămâne cu Trump. Cel puțin pentru viitorul imediat.

Purtătoarea de cuvânt a primei doamne, Stephanie Grisham, a vorbit de asemenea despre astfel de întrebări cu privire la un divorț iminent de Trump. Ea a declarat pentru The Washington Post:

„Această întrebare este jalnică și exact de aceea oamenii nu mai au încredere în mass-media. Niciun jurnalist legitim nu ar întreba acest lucru”, potrivit Metro.co.uk.

Fosta asistentă a Casei Albe, Omorosa Manigault Newman, a susținut săptămâna trecută că doamna Trump„ numără minutele ”până când va putea solicita divorțul de Trump. Aceste zvonuri au fost alimentate și de faptul că Trump nu și-a ajutat soția.

Donald Trump și soția sa au făcut o călătorie pentru o slujbă de pomenire cu ocazia Zilei Veteranilor. Iar spectatorii au observat că doamna Trump s-a ținut de un soldat pentru a-și menține echilibrul probabil, în timp ce pășea pe plăci de piatră care erau ude de la ploaie, iar ea purta tocuri tocuri înalte.

Casa de pariuri online BetOnline.ag spune că a primit atât de multe pariuri că doamna Trump va renunța la președinte până anul viitor, încât un pariu de 10 dolari pe divorțul care va avea loc până pe 3 noiembrie 2021 va fi plătit acum cu doar 26 de dolari.

Melania Trump nu are planuri de divorț, deocamdată: ,,Nu cred că Melania îl părăsește pe Donald...Aceștia doi se merită reciproc”
Foto: Metro.co.uk.

,,Ea este de bună voie complice”

Între timp, Michael Cohen, fostul avocat a lui Trump, a susținut, de asemenea, că a treia căsătorie va dura. Deoarece cuplul este mult mai asemănător decât își dau seama majoritatea oamenilor. El a spus:

„Nu cred că Melania îl părăsește pe Donald. Ea este de bună voie complice la schemele sale și îi consideră propriile credințe. Aceștia doi se merită reciproc.”

Încă de când Trump a devenit președinte, Melania a preferat să fie foarte privată și a vorbit destul de rar despre gândurile și opiniile ei.

Se spunea că căsătoria ei ar fi fost cufundată într-o criză în ianuarie 2018. După ce zvonurile că ar fi existat o relație între președintele Trump și starul porno Stormy Daniels au reapărut. Totuși, unii prieteni susțin că Melania este cel mai apropiat confident al soțului ei și că cuplul se bucură de timpul limitat petrecut împreună.