Nicușor Dan a anunțat că va vota cu PNL la alegerile parlamentare care vor avea loc duminică.

Trebuie precizat faptul că Dan este cel care a fondat Uniunea Salvați România (USR), iar decizia lui de a nu sprijini formațiunea pe care a construit-o este surprinzătore.

Nicușor Dan: PSD trebuie trimis în opoziție

Nicușor Dan a declarat că PSD trebuie trimis în opoziție după „tot răul pe care l-au făcut României și Bucureștiului”.

Cât despre decizia lui de a vota PNL, Nicușor Dan spune că este de părere că Guvernul Orban este unul puternic și este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment.

„Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi.

Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, a spus Nicuşor Dan la sediul de campanie al PNL Bucureşti.

Edilul a continuat să explice de ce a decis să voteze PNL, spunând că are cel mai bun program de guvernare și cea mai bună variantă de premier, adică Ludovic Orban.

Bucureștiul s-ar putea închide? Anunțul făcut de Ludovic Orban în urmă cu puțin timp

Laude pentru Ludovic Orban

Nicușor Dan l-a lăudat pe actualul premier spunând că este de încredere, își ține cuvântul, este loial, cu viziune, vede mizele mari și este preocupat pentru a găsit soluții la probleme ci nu de beneficii de imagine.

El a mai precizat că PNL are o relație corectă, deja funcțională cu președintele României și cu el, rezolvând într-o lună multe probleme importante pentru România, cum ar fi: sănătatea, termoficarea, mediu etc.

Nicușor Dan este convins că PNL poate să bage PSD-ul în opoziție.

Edilul a făcut apel la români să iasă duminică la vot și să voteze pentru „dezvoltarea României și noul București”.