Povestea de dragoste dintre Ilie și Ioana Năstase a ajuns, se pare, la final, după ce în urmă cu doar câteva luni arătau lumii că sunt mai puternici și mai îndrăgostiți ca niciodată.

Soția fostului tenismen a făcut anunțul oficial al separării la finalul săptămânii trecute, iar vestea a stârnit un șir de reacții controversate în rândul urmăritorilor săi. Mulți au lăudat-o, alții au criticat-o, dar cea mai șocantă reacție a fost chiar a bărbatului pe care până nu de mult îl iubea. Pentru a se răzbuna, acesta a recurs la un gest jignitor și necugetat.

Ilie și Ioana Năstase au avut parte anul acesta de multe momente tensionate, care în cele din urmă au rezultat într-o separare definitivă. Cei doi erau în pragul divorțului încă din 2020, dar de atunci au reușit să treacă cu succes peste acest impediment al legăturii lor. În loc să se despartă, au făcut o nouă nuntă și au lucrat la relația lor, dar iată că niciun efort nu i-a putut salva de la despărțire.

Chiar de la începutul anului 2021, neînțelegerile s-au ținut lanț pentru cei doi. În urma unei discuții aprinse, care a degenerat într-un scandal violent, Ioana a avut nevoie de ajutorul poliției pentru a părăsi căminul conjugal. Se pare că fostul tenismen a avut o reacție exagerată, neobișnuită, iar soția sa s-a temut pentru propria siguranță. Atunci a preferat să plece din București și să-și regândească deciziile și relația cu partenerul său, pe care l-a iertat după câteva luni.

S-au împăcat, iar lucrurile păreau că merg în direcția cea bună pentru ei. Au oferit numeroase declarații publicului în care au vorbit despre mariajul lor, schimbările pe care le-au făcut și sentimentele pe care și le poartă, însă totul a fost în zadar. Trec printr-un nou impediment al căsniciei lor și nu pare că mai există cale de întoarcere. Ioana a anunțat pe contul său personal de Facebook că vrea să divorțeze, explicând că nu mai poate continua relația cu Ilie Năstase.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! […]Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine.”, a scris aceasta.

Vestea a fost una neașteptată, așadar urmăritorii Ioanei Năstase din mediul online au avut reacții pe măsură. A primit laude, critici, însă cei mai mulți și-au dorit să o susțină și să o încurajeze să continue pe drumul pe care l-a ales. Nu de aceeași părere a fost Ilie Năstase, care a recurs la un gest jignitor și necugetat. Fără să stea pe gânduri sau să se gândească la imaginea sa publică, le-a înjurat pe susținătoarele soției sale și le-a dat replici acide, care cu greu își puteau găsi un răspuns potrivit. Comentariile sale pot fi cu greu reproduse, deoarece limbajul a fost unul vulgar și lipsit de respect.