Recent, în presă, s-a scris despre faptul că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf ar avea gânduri de separare, însă adevărul este cu totul altul!

Cei doi se iubesc extrem de mult și nu încape vorbă ca aceștia să renunțe unul la celălalt.

Oana Zăvoranu a demonstrat că iubirea reprezintă totul! În presă s-a zvonit în ultima perioadă că vedeta și Alex Ashraf ar avea gânduri de separare, însă realitatea este cu totul alta. Cei doi se iubesc extrem de mult, lucru pe care îl arată de fiecare dată.

”❤️😍❤️Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. “Restul” vine și pleacă😈”, este mesajul scris de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare în dreptul imaginii cu partenerul ei de viață, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a demonstrat întotdeauna faptul că este o femeie asumată şi niciodată nu s-a ferit să vorbească despre problemele care au existat în viaţa ei. În cadrul unui interviu, Zăvo a mărturisit că au exitat unele discuţii în familia sa, însă cu dragoste şi înţelegere au reuşit împreună să treacă peste obstacole.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor