in

Primarul Sectorului 6 a aruncat bomba! Primăria a fost jefuită

Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6 din București, a lansat bomba: Primăria Sectorului 6 a fost jefuită!

Primarul Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, a scris pe Facebook un mesaj extrem de dur adresat fostului primar al sectorului, social-democratul Gabriel Mutu.

Mai exact, Ciucu spune că instituția pe care o conduce a fost „jefuită” în ultimii ani și a precizat că în curând va publica toate contractele de achiziții pe care le-a făcut fostul primar social-democrat, Gabriel Mutu.

Actualul primar al Sectorului 6 a dezvăluit că Mutu a cumpărat mărțișoare în valoare de 20.000 de euro, la solicitarea Direcției Generale de Comunicare a Primăriei S6.

„Incredibil, cum am fost furaţi în aceşti 4 ani! Cui să-i dai, frate, mărţişoare de 20.000 de euro? Hai să fim serioşi”, ascris pe Facebook, primarul Sectorului 6.

El a mai anunțat că în curând va publica toate contractele, cu nume, prenume, încheiate de fosta conducere.

Ciprian Ciucu este de părere că banii pentru investiții a Primăriei s-au irosit pentru lucruri de acest gen: nu s-au făcut străzile, nu pe anvelopări, nu pe parcări sau pe investiții importante, ci pe lucruri absolut inutile…cum ar fi mărțișoare de mii de euro.

Alegerile locale, pierdute de Gabriel Mutu

Gabriel Mutu a pierdut scaunul Primăriei Sectorului 6 la alegerile locale care au avut loc în toamna anului în curs.

Inițial el i-a urat succes lui Ciprian Ciucu și echipei sale, dar și sănătate și putere de muncă.

Ulterior Gabriel Mutu s-a răzgândit și a solicitat biroului electoral anularea alegerilor din Sectorul 6, susținând că a observat „fapte de natură frauduloasă în secțiile de vot”.

Primarul Sectorului 6 a aruncat bomba! Primăria a fost jefuită
Primarul Sectorului 6 a aruncat bomba! Primăria a fost jefuită

El spunea că după ce s-a făcut numărătoarea paralelă a proceselor verbare aduse de către delegații ale social-democraților din secțiile de vot și după compararea rezultatelor cu cele oficiale publicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente, a constatat numeroase ilegalități, care erau de natură să influențeze rezultatul alegerilor la nivel de sector.

Biroul Central i-a respins solicitarea.

Conform rezultatelor oficiale, Ciprian Ciucu a câștigat alegerile locale din 2020 cu 43,4%, în timp ce Gabriel Mutu a reușit să obțină doar 34,56%.