Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului!

Șeful DSU a surprins pe toată lumea. Raed Arafat a fost unul dintre pasagerii zborului pe ruta Paris-București, iar seara trecută i-a salvat viața unui bărbat.

Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului! Șeful DSU a salvat viața unui pasager

Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului! În această perioadă, Raed Arafat a primit numeroase critici din partea românilor. Acesta a fost acuzat de oameni că este responsabil pentru situația critică din spitalele din România. Chiar și așa, Raed Arafat a demonstrat recent că sare în ajutorul unei persoane atunci când se simte rău. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a fost unul dintre pasagerii zborului pe ruta Paris-București, seara trecută. Românii îmbarcați l-au recunoscut pe Raed Arafat.

După aproape două ore de la decolare, personalul le-a cerut pasagerilor să rămână calmi și să nu părăsească locurile pentru că avionul va traversa o zonă cu turbulențe. La scurt timp, unui pasager i s-a făcut ră, iar cei care l-au recunoscut pe Raed Arafat i-au cerut ajutorul. Fără să stea pe gânduri, șeful DSU a mers lângă pasager. Personalul avionului i-au spus acestuia să meargă la locul lui, dar atât pasagerii cât și Arafat, le-a spus că este medic, stabilizând pasagerul. Momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale.