Întrebarea care stă pe buzele tuturor în aceste zile este: divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

După ce antrenorul a confirmat zvonurile, impresara a susținut răspicat că nu divorțează. Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri.

În urmă cu doar câteva zile, în presă au apărut zvonuri conform cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța. Imediat după, antrenorul confirma despărțirea, însă, la câteva ore distanță, impresara le infirma.

Recent, Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre ceea ce se presupune a fi divorțul anului. Impresara a dezvăluit ce conversație a avut cu Reghecampf.

Anamaria Prodan a recunoscut că ea și Laurențiu Reghecampf au avut discuții serioase în legătură cu scandalul momentului, potrivit fanatik.ro. Deși în spațiul public au apărut informații conform cărora cei doi au chemat poliția la casa lor din Snagov, Anamaria încă neagă divorțul.

Impresara spune că totul este perfect în familia lor și că nu există nicio despărțire. Mai mult, aceasta a explicat că Reghecampf a rugat-o să oprească tot acest scandal.

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face’, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor