La finalul anului 2020, o veste neașteptată lua prin surprindere lumea mondenă din România – Grasu XXL și Laura Andreșan anunțau că se despart, după 12 ani împreună, la un an de când deveniseră părinți.

Cu toate că niciunul dintre ei nu a explicat motivul despărțirii, rapperul a făcut un anunț scurt. „Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a transmis Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor.

Vestea despărțirii a fost cu atât mai uimitoare, pentru toată lumea, cu cât cu puțin timp înainte ca fetița lor să vină pe lume, artistul vorbea despre cât de fericiți sunt împreună și despre cât de mult și-au dorit să fie părinți. „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, declara în exclusivitate pentru Click.ro, Dragoș Nichifor.

Iată că la aproape un an de când și-au spus „adio”, Laura Andreșan a vorbit despre motivul despărțirii. Vedeta, devenită între timp psiholog clinician și psihoterapeut, a anunțat un workshop în mediul online, a cărui temă este infidelitatea. Pe blogul ei, momsformoms.ro, Laura Andreșan a făcut și o mărturisire.

„Timp de două ore o să vorbim despre tot ce implică trauma infidelității, cum o putem depăși, când merită să încercăm să salvăm relația, ce este de făcut atunci când căminul nu mai poate să fie reparat, cum am parcurs eu acest travaliu, și ce repercursiuni există din lupta cu demonul trădării”.

În prezentarea workshopului despre infidelitatea, ea a adăugat: „Adesea presupunem că relația noastră de cuplu este sigură și avem impresia că aceleași convingeri le are și persoana de lângă noi, și aceste gânduri nu se pierd nici atunci când nu suntem împreună. Avem încredere în faptul că partenerul(a) consideră persoana noastră și relația printre cele mai sfinte valori în viață. Ne așteptăm la sinceritate – și la faptul că nicio parte din viața persoanei iubite nu ne este ascunsă. Și nu în cele din urmă, ne așteptăm la un angajament din partea partenerei(ului) în ceea ce privește comportamentele de intimitate și sexualitate și împărtășirea diferitelor stări emoționale. Iar atunci când toate aceste angajamente sunt violate, ajungem să ne simțim cu adevărat violați. Infidelitatea partenerului nu doar că ne-a violat corpul emoțional, dar atrage după sine și o serie de îndoieli legate de noi, ceilalți și viitor. Acestea sunt momentele în care balanța relațională se dă peste cap și trăim cele mai urâte momente de realitate”.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor