După pierderea socrului său, Serghei Mizil a mai primit o lovitură grea din partea sorții.

Omul de afaceri și-a pierdut sora mult iubită, pe Donca, și a anunțat că este cea mai tristă zi din viața lui. Femeia s-a stins, din nefericire, din cauza unei boli necruțătoare cu care a luptat cât a putut de mult.

Omul de afaceri a anunțat pe Facebook că i-a murit sora și că trăiește momente foarte grele. Serghei și Donca au fost frați buni, au avut o relație frumoasă și omul de afaceri a făcut tot posibilul pentru a o salva pe sora sa din calea bolii.

Sonia Donca suferea de mai mulți ani de o boală necruțătoare cu care a luptat din greu. În primăvara acestui an, Serghei a făcut apel la prietenii de pe rețelele sociale, să meargă să doneze sânge pentru sora lui, care era internată la Spitalul Fundeni.

Toată familia a încercat să o salveze pe Donca, însă, din nefericire, aceasta s-a stins din viață după o lungă suferință.

Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească, a scris Serghei Mizil pe Facebook.

Internauții i-au transmis omului de afaceri mesaje de condoleanțe pentru pierderea surorii sale. În urmă cu două luni, familia Mizil a fost din nou încercată, la moartea lui Gheorghe Marcu, socrul lui Serghei Mizil, un nume greu în spionajul românesc.