in

Șoc total! Cum a fost surprins un parlamentar AUR în Parlament

Nici bine nu a intrat în Parlament, că partidul AUR a și început să creeze controverse. Ipostaza amuzantă în care a fost surprins un senator al formațiunii.

Șoc total! Cum a fost surprins un parlamentar AUR în Parlament

Sculptorul Mircea Dănească, senator AUR, a fost surprins în timp ce părea că doarme în Parlament. El se afla în prima săptămână de mandat. Surprins în această ipostază, Dănească a spus că exersa o poziție de yoga care activează ceea ce în sanscrită se numește  vishuddha chakra.  Într-o fotografie făcută publică de presa locală, parlamentarul stă cu ochii închiși și cu bărbia în piept. De asemenea, politicianul nu purta mască de protecție.

Senator AUR, somnoros în Parlament

Mircea Dănească a mai declarat că se afla la Camera Deputaților, unde s-a dus pentru a vedea care este atmosfera.

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte vishuddha chakra. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, a declarat sculptorul pentru Adevărul.

El a mai spus că  stat mult la Camera Deputaților și că era obosit, însă nu îi era somn. De asemenea, el a adus în discuție scandalurile care au avut loc în Parlament săptămâna trecută, pe care el le numește „războaiele acelea feroce”.

Șoc total! Cum a fost surprins un parlamentar AUR în Parlament

”Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la Comisia buget-finanţe-bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă”, a susţinut senatorul AUR.

AUR, surpriza alegerilor parlamentare

AUR a fost cea mai mare surpriză a alegerilor parlamentare din acest an. Deși este un partid nou format, el a reușit să treacă pragul de 5% și a intrat în Parlament. Este o formațiune extrem de controversată, mai ales după ce Sorin Lavric, un filosof care a făcut parte din partid, a făcut declarații rasiste despre romi. De asemenea, el a criticat dur femeile. În urma acestor declarații, Lavric a fost dat afară din partid.

Gigi Becali este unul dintre oamenii de afaceri din țară care susține formațiunea AUR. Mai mult, el le-a oferit și sediul fostului său partid.