Relația dintre antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf și iubita sa Corina Caciuc a trecut deja la următorul nivel.

Tânăra s-a mutat în casa lui Reghe imediat ce acesta a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Mai ales că cei doi vor deveni părinți.

Laurențiu Reghecampf urmează să devină din nou tată peste doar șase luni. Actuala sa iubită este însărcinată. Vestea că ar urma să devină părinți i-a făcut să devină și mai apropiați, susțin unele surse. Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca și Laurențiu Jr.

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, negat vehement de impresară, a fost confirmat de cunoscutul antrenor român.

Reghecampf recunoaște și că se află într-o perioadă delicată din viața sa.”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a spus Reghecampf pentru cancan.ro.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, pentru Cancan.ro, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt mai hotărâți ca niciodată să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Pentru asta au deja și nași!

Patronul Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc. Desigur, acest lucru se va putea realiza doar după ce se va pronunța divorțul de deja fosta sa soție, Anamaria Prodan.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată în Dubai. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, ar fi bifat câteva vacanțe de lux, iar acum par mai fericiți ca niciodată.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor