in

Spaima șoferilor: Ninge ca în povești în județele Tulcea și Constanța

Șoferii circulă cu dificultate în județele Tulcea și Constanța din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Vine iarna în România. Cum va fi vremea până pe 22 noiembrie

Se circulă cu mari dificultăți pe șoselele din județele Tulcea și Constanța din cauza condițiilor meteorologice nefavorbaile.

Traficul este îngreunat din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când pornesc la drum.

Este viscol și zăpadă depusă în strat gros și în județul Tulcea și în județul Constanța.

Mașinile circulă cu mare dificultate astăzi din cauza șoselelor care au înghețat. Prima zi a lunii decembrie a venit cu mare dificultăți pentru șoferii din județele Tulcea și Constanța.

Este prima zi a ierni, iar șoferii din județele Tulcea și Constanța circulă în condiții de iarnă. Mașinile de deszăpezire au ieșit pentru a curăța drumurile acoperite de gheață și zăpadă.

Lucrătorii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa spun, conform Digi24, că mașinile circulă în condiții de iarnă din cauza viscolului intens și din cauza vizibilității reduse pe care o generează condițiile meteorologice.

Lucrătorii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa intervin pentru a preveni eventualele situații neplăcute care pot apărea din cauza ninsorilor. Pe șosele se împrăştie material antiderapant pentru siguranța mașinilor. Se folosește nisip și sare.

Pentru curățarea drumurilor sunt folosite 30 de utilaje de deszăpezire.

În comuna Ciocârlia din județul Constanța au avut deja loc evenimente neplăcute. Două autoturisme s-au blocat în șanțul de pe marginea drumului. Șoferii au pierdut controlul volanului și au derapat în șanț.

Din cauza ninsorii și a zăpezii, cei doi șoferi au derapat, au părăsit șoseaua și au căzut în şanţul de pe marginea drumului.

Lucrători ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa au intervenit pentru a scoate cele două vehicule din șanț.

Iarna nu mai pleacă din România! Cum va fi vremea în această săptămână
Iarna nu mai pleacă din România! Cum va fi vremea în această săptămână

Vremea rea în județele Tulcea și Constanța

Se anunță vreme rea în județele Tulcea și Constanța. Meteorologii au extins valabilitatea codului galben pentru ora 17.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că în județele Tulcea și Constanța va fi vânt puternic și ninsori abundente.

Atenţionarea nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului a fost extinsă până la ora 17.00.

Zonele vizate sunt judeţele Constanţa şi Tulcea.