Pe lângă aceste 2 întrebări există multe alte lucruri de luat în calcul când vine vorba de un tatuaj care poate fii pentru toată viața.

În ziua de azi, medicina a avansat și tatuajele nu mai sunt chiar permanente, există diferite metode prin care acestea pot di eliminate, cea mai folosită fiind cea cu laser.

Mai jos îți expunem câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să îți faci un tatuaj.

Locul unde vrei tatuajul pe corp și intensitatea durerii

Locul unde alegi să îți faci tatuajul este foarte important. Unele tatuaje se potrivesc de minune în anumite locuri. Cele mai populare părți ale corpului tatuate sunt brațele, spatele, picioarele printre altele.

Atunci când ei decizia gândește-te că există job-uri unde tatuajele la vedere nu sunt acceptate. Chiar dacă suntem în 2021 aceast lucru încă există.

Durerea tatuajului în mare parte depinde de locul unde îl vrei, dacă tatuajul include o parte a corpului unde se află un os acesta va fi mai dureros. Tatuajele nu sunt recomandate persoanelor cu fobie la ace. Aparatul cu care se fac tatuajele implică multiple ace care introduc cerneala în piele.

Citește tot articolul pe tine-te bine

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor