Anamaria Prodan nu renunță la Reghecampf nici după anunțul divorțului. Impresara declară în continuare că își susține soțul incontestabil. Totul, în timp ce iubita lui Laurențiu Reghecampf începe să-și piardă răbdarea și să nu înțeleagă de ce Anamaria nu încetează.

Anamaria Prodan a dezvăluit în presă că îl susține în continuare pe Laurențiu Reghecampf și că atâta vreme cât încă este soțul ei, întreaga familie va fi alături de el.

”Vă rog să înțelegeți că nu vreau să comentez nimic din ce apare. Prodan și Reghecampf vând foarte bine, știu bine asta. Vreau să vă spun că însă că familia noastră este mare, puternică și unică. Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și încă soțul meu! Nu voi permite nimănui să vorbească urât despre Laurențiu, indiferent ce declarație va da el! Eu și copiii ne vom apăra familia și renumele până închidem ochii.

Copiii mei vor duce mai departe cu cinste numele familiei noastre.

Nu cred nimic din ce apare în presă, nici eu și nici copiii. Singurul om în care noi avem încredere totală este Laurențiu Reghecampf. Sunt trecută prin viață și realizez că mulți se folosesc de imaginea și vorbele soțului meu.

Noi, cei de acasă, nu vom intra în acest joc niciodată! Îl vom ajuta întotdeauna și vom veghea toată viața să-i fie bine”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Laurențiu Reghecampf, primele tensiuni în relație cu Corina
Surse din anturajul sportivului au dezvăluit pentru WOWbiz.ro că au apărut primele probleme ” în paradis”. Mai precis, Corina, presupusa amantă a antrenorului, nu ar fi tocmai mulțumită de faptul că acesta nu dă nici un semn că intenționează să-și asume public relația cu ea. Se pare că tânăra de 29 de ani nu e mulțumită nici de imaginea care i s-a creat în presă și nu înțelege de ce Anamaria continuă să se poziționeze de partea lui Laurențiu și să-i ia acestuia apărarea.

Citeste si:

1. Ireal! Ea era în spital, gata să nască, iar iubitul o înșela cu mama ei. Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginație:
2. Stare de urgență de săptămâna asta? Anunțul care ZGUDUIE România din temelii!
3. Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire! Primele declarații ale vedetelor