Noi informații apar în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Dacă apele între cei doi parteneri s-au liniștit și pare că fiecare merge pe drumul lui, în subiect s-au prins și alte personaje mondene, iar unul dintre ele este Vica Blochina.

Recent, în spațiul public au apărut unele informații conform cărora Vica Blochina ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Blondina a negat imediat aceste speculații și chiar a vorbit și cu Anamaria Prodan despre acest subiect.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Vica Blochina a negat acuzațiile și a declarat că nu are nicio legătură cu acest subiect. Mai mult, blondina a subliniat că o sigură dată s-a întâlnit cu antrenorul, chiar atunci când l-a cunoscut, și atât. Aceasta fiind sigura interacțiune dintre cei doi.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie.

A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan, decizie radicală

În urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. După ce își va încheia toate socotelile în România, impresara se va muta definitiv din țară. Acesta va merge în America, alături de copii săi și va începe o nouă viață.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă tine. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fără școală”, a declarat impresara, în cadrul unei emisiuni de televiziune.